Fulltime Verkoopmedewerker

Fulltime Verkoopmedewerker | Boetiek Den Bosch

Het is zover: PiNNED by K opent begin april haar eerste fysieke boetiek in het hartje van Den Bosch aan de Ridderstraat, de leukste straat van de stad! En daarom zijn wij op zoek naar een fulltime Verkoopmedewerker!

Wat verwachten wij van jou?

Als Verkoopmedewerker heb jij een commercieel en resultaatgericht verkooptalent en weet jij de shopping experience van elke klant tot een feestje te maken. Jij weet de wensen en behoeften van onze klanten perfect te vertalen naar onze producten en bent erg sociaal en vriendelijk. Daarnaast bruis jij van de energie en heb je een passie voor mode en de producten van PiNNED by K. Verder heb jij oog voor detail, ben jij een harde werker en vind je het naast het werken in de boetiek ook leuk om content te genereren voor onze sociale mediakanalen.

Vereisten:

– Je bent 38 tot 40 uur per week beschikbaar
– Je vindt wisselende tijden en werken in het weekend geen probleem
– Je kunt goed in teamverband werken
– Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
– Je spreekt uitstekend Nederlands; Engels is een pré
– Je hebt oog voor detail
– Je bent vaardig met sociale media

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een plekje binnen het team van het leukste modebedrijf van Nederland waarbij jij deel uitmaakt van het allereerste team van onze boetiek in Den Bosch! Daarnaast ontvang jij uiteraard een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijke bonusregeling. Ook zorgen wij voor passende trainingen.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV en korte motivatie naar kris@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88. Tot snel!

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID