Fulltime Verkoopmedewerker | Brandstore Den Bosch

Kom jij verrassend en uniek uit de hoek en inspireer je daarmee onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven collega voor in onze brandstore in Den Bosch. Dus wil jij er voor zorgen dat al onze klanten onze brandstore met een lach verlaten? Lees dan verder!

Wat verwachten wij van jou?

Als Verkoopmedewerker heb jij een commercieel en resultaatgericht verkooptalent en weet jij de shopping experience van elke klant tot een feestje te maken. Jij weet de wensen en behoeften van onze klanten perfect te vertalen naar onze producten en bent erg sociaal en vriendelijk. Daarnaast bruis jij van de energie en heb je een passie voor mode en de producten van PiNNED by K. Verder heb jij oog voor detail, ben jij een harde werker en vind je het naast het werken in de boetiek ook leuk om content te genereren voor onze sociale mediakanalen.

Vereisten:

– Je bent 38 tot 40 uur per week beschikbaar
– Je vindt wisselende tijden en werken in het weekend geen probleem
– Je kunt goed in teamverband werken
– Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
– Je spreekt uitstekend Nederlands; Engels is een pré
– Je hebt oog voor detail
– Je bent vaardig met sociale media

 

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een plekje binnen het team van het leukste modebedrijf van Nederland waarbij jij deel uitmaakt van het team van onze boetiek in Den Bosch! Daarnaast ontvang jij uiteraard een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijke bonusregeling. Ook zorgen wij voor passende trainingen.

🥂Vrijdagmiddagen staan bij ons bekend om de borrels en heerlijke cocktails

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

👚 Je ziet als eerste de nieuwste collecties en items.

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV en korte motivatie naar kris@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88. Tot snel!

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID