Stage | Instore fashion

Stage Instore Fashion | Boetiek Den Bosch

Ben jij op zoek naar een fashion stage om een start te maken aan jouw loopbaan in de retail- en fashionindustrie? PiNNED by K opent op 1 april haar eerste fysieke boetiek in het hartje van Den Bosch en heeft ruimte voor een stagiair om zijn of haar verkoop skills in de praktijk te brengen!

Stage bij PiNNED by K

Als instore fashion stagiair is klantgerichtheid jouw middle name en bezorg jij de klanten van PiNNED by K met jouw advies dagelijks een topervaring! Je hebt een ware passie voor fashion en bent commercieel en resultaatgericht ingesteld. Samen met het team zorg jij voor een fijne energie in de boetiek waarbij je ervoor zorgt dat de boetiek er dagelijks tiptop uit ziet. Je bent leergierig, een harde werker en vindt het naast ervaring opdoen in de boetiek ook leuk om jezelf te ontwikkelen in content creatie voor onze sociale mediakanalen.

Wat verwachten wij van jou?

– Je volgt een relevante mbo- of hbo-opleiding
– Je wil gedurende vijf tot zes maanden fulltime stagelopen in onze boetiek
– Je vindt wisselende tijden en stage in het weekend geen probleem
– Je bent klantgericht, energiek en flexibel
– Je spreekt uitstekend Nederlands
– Je bent vaardig met sociale media

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een stageplek binnen het team van het leukste modebedrijf van Nederland waarbij jij als allereerste stagiair deel uitmaakt van het team van onze boetiek in Den Bosch! De kick-start van jouw carrière in de fashionwereld!

Kom je stagelopen?

Denk jij dat dit dé stageplek is voor jou?  Neem dan contact op met Kris van den Oetelaar, eigenaresse van PiNNED by K, via kris@pinnedbyk.com of +316 20 20 91 88. Hopelijk tot snel!

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID