Weekendhulp

Weekendhulp | Boetiek Den Bosch

Het is zover: PiNNED by K opent op 1 april haar eerste fysieke boetiek in het hartje van Den Bosch aan de Ridderstraat, de leukste straat van de stad! En daarom zijn wij op zoek naar een Weekendhulp om ook in de weekenden al onze klanten te kunnen helpen!

Wat verwachten wij van jou?

Als Weekendhulp beschik jij over verkooptalent en weet jij de shopping experience van elke klant tot een feestje te maken. Jij weet de wensen en behoeften van onze klanten perfect te vertalen naar onze producten en bent erg sociaal en vriendelijk. Daarnaast bruis jij van de energie en heb je een passie voor mode en de producten van PiNNED by K. Je bent een harde werker en geniet van een drukke omgeving.

Vereisten:

– Je bent beschikbaar in de weekenden, op koopavonden en extra in de vakantieperioden
– Je krijgt energie van verkopen en mode
– Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken
– Je voelt je samen met het hele team verantwoordelijk voor de uitstraling van de PiNNED by K boetiek
– Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
– Je spreekt uitstekend Nederlands; Engels is een pré

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een plekje binnen het team van het leukste modebedrijf van Nederland waarbij jij deel uitmaakt van het allereerste team van onze boetiek in Den Bosch! Daarnaast ontvang jij uiteraard een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring en een aantrekkelijke bonusregeling. Ook zorgen wij voor passende trainingen.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV en korte motivatie naar kris@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88. Tot snel!

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID