Accountmanager Sales Label For Brands

PiNNED by K is een snelgroeiend, Nederlands merk de focus op dameskleding en accessoires en is per direct opzoek naar een nieuwe collega die zich bezig houdt met de sales voor ons tweede merk Label For Brands! Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, ervaren Accountmanager met een breed netwerk en een passie voor bedrijfskleding, private labels en productie.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als team member van PiNNED by K en Label For Brands krijg jij van ons:

💸 Een marktconform salaris

📱 Een iPad, computer, telefoon van de zaak

🚗 Een auto van de zaak om in te reizen

✨ Veel verantwoordelijkheid en vrijheid

👠 Een groot netwerk in de mode

 Een gouden showroom:)

📈 De mogelijkheid om te groeien en je creativiteit kwijt te kunnen

💕 De allerleukste collega’s!

🥂 Vrijdag middag borrels:)

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

Wij bieden jou een geweldige werkomgeving binnen een jong en dynamisch team waarin je veel vrijheid hebt en met de leukste klanten samenwerkt. We beschikken over een groot netwerk en hebben al vele klanten blij mogen maken met een Private Label! We hebben als doel onze klanten blij te maken en hebben daar alles voor over. Daarnaast moedigen wij het ontzettend aan om ons gehele team mee te laten denken over nieuwe concepten en ideeën, zodat iedereen hun inspiratie ook écht kwijt kan. Onze kleding producties zijn vanuit onze eigen fabriek in Nederland zodat wij alles in eigen hand hebben.

Als Accountmanager/Sales Agent voor Label For Brands ben je werkzaam op ons hoofdkantoor in Schijndel. Je bent verantwoordelijk voor enorm veel klanten en staat ten alle tijden voor ze klaar. 

Wat wordt er van jou verwacht?

Ben jij in staat om klanten enthousiast te krijgen voor een Private Label van Label For Brands? Denk daarbij aan het ontwerp van een visitekaartje, tot werkkleding, tot een eigen kledingmerk met exclusieve items of evenement? Sta jij sterk in je schoenen en beschik jij over de nodige ervaring en contacten? Ben je bereid de uitdaging aan te gaan om Label For Brands te helpen de wereld te veroveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Benodigde skills:

– Je beschikt minimaal over een mbo-diploma
– Je hebt minimaal drie jaar ervaring in de sales/accountmanagement
– Je hebt een passie voor bedrijfskleding, private labels en productie
– Je bent flexibel en houdt van vrijheid
– Je hebt een sterk oog voor detail en een creatief brein en vindt het leuk om een compleet nieuwe branding voor bedrijven mee op te bouwen
– Je beschikt over sterke commerciële vaardigheden
– Je spreekt uitstekend Nederlands, Engels is een pré
– Je hebt een rijbewijs (tankpas krijg je van de zaak, yay!)

Enthousiast geworden?

Wil jij voor een snelgroeiend Nederlands merk werken en samen met een team van enthousiaste collega’s Label For Brands naar een next level brengen? Stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust naar +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID