EVEN VOORSTELLEN: VINCENT EN KRIS

Vincent en Kris; een power koppel met een enorme passie voor mode en ondernemen én de eigenaren van PiNNED by K. Kris droomde als klein meisje al van een eigen kledingmerk om al haar unieke ontwerpen te delen met de wereld. Ze is uiteindelijk afgestudeerd als Image & Fashion Stylist en kwam zo stap voor stap dichterbij het realiseren van haar droom. Vincent is bedrijfsmakelaar van beroep en weet als geen ander van ondernemen en aanpakken. Het stel bleek samen de perfecte match te zijn om vanuit hun gezamenlijke passies in mei 2015 een eigen label te starten: PiNNED by K.

OVER PiNNED by K

De vliegende start van PiNNED by K werd veroorzaakt door de fringe; door Kris in Parijs gespot in een etalage en door Vincent eenmaal thuis met de hand ontworpen uit een stuk leer. Elke fringe die Kris en Vincent tot op de dag van vandaag verkopen is handgemaakt, kwalitatief en uniek. Daar zijn zij ontzettend trots op!

Wat inmiddels zes jaar terug begon als een cheesy love story geïnspireerd door de grote modestad is uitgegroeid tot een succesvol label met unieke kleding en accessoire collecties. Het label is online verkrijgbaar en bij meer dan 3.000 verkooppunten and counting; van kleine boetiekjes tot grote ketens als About You en Wehkamp en zelfs op Curaçao. De ultieme missie? De wereld veroveren!

Het hoofdkantoor van PiNNED by K is te vinden in de geboortestad van het bedrijf; Schijndel. Het is dé perfecte uitvalsbasis voorzien van een showroom, een eigen atelier voor productie van de collecties en een fotostudio om al deze items te fotograferen.

Vanuit de grote waarde die PiNNED by K hecht aan diversiteit & inclusiviteit is op het hoofdkantoor ook plek voor mensen met een beperking zodat zij een kans krijgen in de maatschappij. PiNNED by K behoorde in 2017 volgens het UWV tot de top drie meest geschikte bedrijven voor mensen met een beperking in Brabant. Ook hier zijn zij ontzettend trots op!

Wij hebben items voor ieder type mens. Van heerlijke parfums voor de beauty lovers, tot mode liefhebbers die graag de nieuwste trends volgen in onze frisse kleuren en toffe prints. Maar ook de accessoires om jou outfit net iets bijzonder te maken. You name it, we’ve got it!

ONS PRODUCTIEPROCES

Elke vijf weken worden nieuwe collecties gelanceerd. Doordat PiNNED by K beschikt over een eigen atelier blijft het bedrijf koploper in trends met daarbij volledige controle over het productieproces van de collecties. Op deze manier proberen zij de wereld zo min mogelijk te belasten. Reststoffen worden zo veel mogelijk hergebruikt, er vindt zo min mogelijk beweging plaats in het productieproces en er kan continu ingespeeld worden op klantbehoeften zonder overproductie. Je raadt het al; ook hier is PiNNED by K ontzettend trots op!

WHOLESALE & BRANDING

Interesse in exclusieve, complete branding voor jouw bedrijf? Met zusterbedrijf Label For Brands leveren Vincent en Kris als groothandel private labels voor ondernemers. Van het ontwerp van een visitekaartje, tot werkkleding, tot een eigen kledingmerk met exclusieve items; LABELFORBRANDS has got you covered!

 

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID