Tijd voor een feestje!

Heb jij de eer gekregen om een gezellige vriendinnen avond, kinderpartij, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje te organiseren? Dan wil je natuurlijk het liefst niet met een standaard activiteit op de proppen komen, toch? Geen zorgen, PiNNED by K is here to rescue you!

PIN IT YOURSELF: zelf kraagjes, fringes en badges ontwerpen, cadeau pakketjes maken met bijvoorbeeld je favoriete glitter sokken samenstellen of gewoon ultiem genieten van alle hapjes en drankjes die geserveerd worden, wij zijn fan!

Zowel thuis als op locatie verzorgen wij jouw PIN IT YOURSELF party, zélfs op festivals zijn wij te boeken! Wil je het event nóg leuker maken dan het al is? Dan nemen wij niet alleen champagne, maar ook ons draairad mee! Er is ook de mogelijkheid om tijdens de PIN IT YOURSELF party te shoppen, uiteraard tegen hoge kortingen en bij besteding van meer dan €50,- krijg je ook nog eens een cadeautje van PiNNED!

PIN IT YOURSELF in jouw boutique?

Ook voor retailers is een PIN IT YOURSELF party te boeken. Nodig je vriendinnen, collega’s en vaste klanten uit en maak er samen een leuke avond van!

Good to know:

| Een PIN IT YOURSELF party is te boeken vanaf 8 personen
| Duur: +/- 3 uur, korter of langer mogelijk in overleg
| Prijs per persoon: €50,- incl. items voor de activiteiten, exclusief shoppen
| Optioneel tegen meerprijs: styling van complete looks door een van onze stylisten
| Enkel het draairad boeken? Ook geen probleem!

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op:

085 018 76 64
E info@pinnedbyk.com

 

    Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

    PRIVACYBELEID