Retourneren en Ruilen

Retourneren & Ruilen

Hoe stuur ik (een deel van) mijn order terug?

Step 1

1. Aanmelden

Selecteer binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen de items die jij wilt retourneren en kies de gewenste retour methode.

Step 2

2. Inpakken

Pak je items in. Vergeet niet om het oude verzendetiket te verwijderen of bedekken. Schrijf de barcode duidelijk zichtbaar op het pakket.

Step 3

3. Versturen

Breng je pakket binnen 3 werkdagen na het aanmelden naar een postkantoor.

Step 4

4. Terugbetalen

Zodra ons distributiecentrum jouw retour heeft ontvangen ontvang je binnen 14 werkdagen een terugbetaling of een aangepaste Klarna factuur. De retourkosten worden automatisch van je retourbedrag afgetrokken.

Mag ik sale items retour sturen?

Helaas mogen sale items bij ons niet retour worden gestuurd.

Hoeveel dagen heb ik om mijn order retour te sturen?

Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen ons retourtermijn van 14 dagen. Binnen dit termijn kun je jouw aankoop beoordelen en passen.

International returns

Alle items die je wilt retourneren zullen aangegeven moeten worden als “Returns and Repairs of Dutch Merchandise” bij de douane. Indien dit niet op het pakketje staat dat je terug stuurt kan het zijn dat je retourzending niet bij ons aan komt en dat je extra kosten moet betalen bij de douane.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd item heb ontvangen?

Helaas wordt er heel af en toe wel eens een foutje gemaakt. We doen uiteraard onze uiterste best om dit te voorkomen en mocht het toch gebeuren dan zorgen wij voor een passende oplossing. Ben je niet tevreden met het ontvangen artikel dan kan je die altijd binnen 14 dagen terug sturen. Wil je liever eerst even met ons praten voordat je het artikel terug stuurt? Stuur dan even een mailtje naar klachten@labelforbrands.com en we helpen je graag.

Vermeldt altijd even je ordernummer wanneer je de customer service mailt.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

De items die je wil retourneren dienen ongedragen te zijn inclusief alle tags nog bevestigd aan het artikel. Het item bevat geen gebruikssporen of overige vlekken.

Sieraden en mondkapjes kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken.

Bikini's mogen alleen worden geretourneerd als de hygiëne strip niet is verwijderd.

Let op! Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. Onze retourverwerking stelt aan de hand van diverse toetsingen vast of een retour gestuurd artikel voldoet aan de voorwaarden. Voldoet je retour niet aan de voorwaarden, dan kunnen we deze niet verwerken en niet overgaan tot terugbetaling.

Hoe lang duurt de retourverwerking en terugbetaling?

Zodra ons distributiecentrum je retour heeft ontvangen, wordt het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op je rekening.

Heb je na 10 werkdagen nog geen bericht van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze Customer Care.

Wat is het retouradres?

PiNNED by K HQ
van Leeuwenhoekweg 16B
5482 TK Schijndel

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID