Garantie

Wij doen onze uiterste best om je bestelling in perfecte staat af te leveren. Toch kan het eens gebeuren dat een item beschadigd raakt tijdens het vervoeren. Ook kan het voorkomen dat er iets anders met je item is gebeurd dat onder de garantie valt. Je bent wettelijk verplicht om schade aan items binnen een maand na het vaststellen van de schade, aan ons te melden. Als de schade binnen de garantie valt, verzorgen wij uiteraard gratis reparatie dan wel vervanging van het betreffende item.

Klachten

Al onze producten worden met veel liefde en zorg gemaakt. Toch kan het helaas voorkomen dat er soms productiefouten tussen zitten. Als dit het geval is, verzoeken wij je vriendelijk om de volgende gegevens te e-mailen naar ons partnerbedrijf, Label For Brands, op klachten@labelforbrands.com :

– Een foto van de klacht;
– Korte omschrijven van de beschadiging of het defect;
– Het bestelnummer.

Binnen 24 uur zullen we samen naar een passende oplossing zoeken.

Vanaf 15 februari 2016 kunnen klanten binnen Europa een klacht indienen via het ODR platform dat is geïntroduceerd door de Europese Commissie. Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Indien je klacht nog nergens anders in behandeling is genomen, kan je je klacht ook via dit platform indienen.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID