Hi you!

Heb jij altijd al een eigen collectie willen hebben in jouw winkel? Dit is je kans, want PiNNED by K’s private label concept wordt gelanceerd! Dit betekent dat jij jouw klanten private label t-shirts, hoodies, truien, sweat dresses en shirt dresses kan aanbieden, welke alléén in jouw winkel te koop zijn. Hoe cool is dat?!

 

Het private label concept in het kort:

PiNNED by K’s private label collectie met beperkte oplage.
100% exclusiviteit: wat in jouw winkel hangt, hangt écht nergens anders!
Een t-shirt met stoere tekst, een hoodie in een toffe kleur of een shirt dress in een funky print? Er is volop ruimte voor eigen inbreng in jouw collectie!
Wil jij wél een exclusieve collectie maar ben je niet zo goed in ontwerpen? Dan kan je het ontwerp uiteraard ook geheel aan het PiNNED team overlaten!
Jouw private label collectie samen met PiNNED lanceren of individueel? Aan jou de keuze! – Liever een exclusieve collectie met écht een eigen label? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van het private label concept!
Alle producten worden geproduceerd in Nederland en kunnen daardoor altijd snel geleverd worden tegen een scherpe prijs.

 

 

"In the end we only regret the fashion risks that bombed" 

Private Label Parfum:

Altijd al je eigen parfumlijn willen starten, maar zijn de kosten te hoog? Wij ontwerpen een geheel uniek ontwerp voor jouw eigen parfumlijn!

 

Kortom, PiNNED by K’s private label is onze absolute favoriet! Het geeft je de kans om heel gemakkelijk een unieke collectie te (laten) ontwerpen en uit te brengen en is van toepassing op t-shirts, sweaters, hoodies, sweat dresses en shirt dresses. Je kunt kiezen uit twee pakketten die ook te combineren zijn.

Meer info? Neem gerust contact met ons op:

085 018 76 64
E info@pinnedbyk.com of sales@pinnedbyk.com

 

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID