Hi you!

Heb je altijd al gedroomd van je eigen collectie in jouw winkel? Dan is dit je kans, in samenwerking met ons partnerbedrijf, Label For Brands. Dit betekent dat je jouw klanten private label t-shirts, hoodies, truien, sweatdresses en shirtdresses kunt aanbieden die exclusief verkrijgbaar zijn in jouw winkel. Hoe gaaf is dat?!

 

Het concept van Label For Brands:

PiNNED by K’s private label collectie met beperkte oplage.
100% exclusiviteit: wat in jouw winkel hangt, hangt écht nergens anders!
Een t-shirt met stoere tekst, een hoodie in een toffe kleur of een shirt dress in een funky print? Er is volop ruimte voor eigen inbreng in jouw collectie!
Wil jij wél een exclusieve collectie maar ben je niet zo goed in ontwerpen? Dan kan je het ontwerp uiteraard ook geheel aan het PiNNED team overlaten!
Jouw private label collectie samen met PiNNED lanceren of individueel? Aan jou de keuze! – Liever een exclusieve collectie met écht een eigen label? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van het private label concept!
Alle producten worden geproduceerd in Nederland en kunnen daardoor altijd snel geleverd worden tegen een scherpe prijs.

 

 

"In the end we only regret the fashion risks that bombed" 

Private Label Parfum:

Altijd al je eigen parfumlijn willen starten, maar zijn de kosten te hoog? Wij ontwerpen een geheel uniek ontwerp voor jouw eigen parfumlijn!

 

Kortom, PiNNED by K’s private label is onze absolute favoriet! Het geeft je de kans om heel gemakkelijk een unieke collectie te (laten) ontwerpen en uit te brengen en is van toepassing op t-shirts, sweaters, hoodies, sweat dresses en shirt dresses. Je kunt kiezen uit twee pakketten die ook te combineren zijn.

Meer info? Neem gerust contact met ons op:

085 018 76 64
E info@pinnedbyk.com of sales@labelforbrands.com

Of via de website LABELFORBRANDS

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID