CRM-specialist – PiNNED by K | Hoofdkantoor

Heb jij affiniteit met fashion en ben jij op zoek naar een functie als CRM-specialist? Bij PiNNED by K kom je terecht in een jong, dynamisch en ambitieus team. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. Bij ons kan jij jezelf zijn, wordt jouw harde werk gewaardeerd en krijg je de ruimte en vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Ons uiteindelijke doel is al onze klanten blij te maken en daar hebben wij alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

CRM-specialist bij PiNNED by K

Als CRM-specialist beheer jij het gehele CRM-netwerk van PiNNED by K en ben jij verantwoordelijk voor alle bijbehorende platformen binnen ons bedrijf. Zo onderhoud je bijvoorbeeld de webshop voor consumenten maar ook de B2B webshop waarbij je zorgt dat de informatie en producten die hierop staan altijd kloppend en actueel zijn. Nauwkeurig en planmatig werken is dan ook wat jij het liefst doet. Het hoofdsysteem waar wij mee werken is Exact Online; hierin vindt de boekhouding plaats, wordt het klantenbestand bijgehouden, et cetera.

Doordat wij met Exact Online werken kan overal ter wereld met onze platformen gewerkt worden, waarbij jij verantwoordelijk bent om alles ‘aan de achterkant’ dagelijks goed te regelen. Hier hoort ook een stukje (telefonische) klantenservice bij en het contact met relaties zoals Bol.com. Klantgerichtheid en plannen en organiseren zit dan ook in jouw bloed. Dit blijkt bijvoorbeeld uit een huidige vergelijkbare functie, waarin jij nu klaar bent voor een volgende stap en wij jou graag verwelkomen in ons team!

Functievereisten:

– Je bent fulltime beschikbaar
– Je beschikt minimaal over een mbo-diploma
– Je hebt een tot twee jaar ervaring met CRM-systemen
– Je hebt een passie voor fashion
– Je houdt ervan om te werken in een dynamische omgeving met veel verantwoordelijkheid
– Je bent érg secuur en werkt gestructureerd
– Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en schrift

Wat krijg je ervoor terug?

💕 Een gezellig, hecht team met de allerleukste vrijdagmiddagborrels

💸 Een marktconform salaris

✨ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

🌈 Een inspirerende omgeving waarin jij je carrière naar hartenlust verder kan ontwikkelen

🍀 Veel vrijheid en vertrouwen

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Schijndel, tevens de standplaats van deze vacature. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de omstandigheden met betrekking tot Covid-19. Wij zullen ervoor zorgen dat jij zonder risico toch bij ons aan de slag kan gaan, samen vinden we hier een passend inwerktraject voor!

Enthousiast geworden?

Stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID