Fulltime Productie Medewerker | Hoofdkantoor

Ben jij op zoek naar een leuke baan waarin jij jezelf kunt zijn, waarbij jouw harde werk wordt gewaardeerd en waarbij je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? PiNNED by K zoekt een fulltime productiemedewerker binnen een jong, dynamisch en ambitieus team bestaande een vast team. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. We hebben als doel onze klanten blij te maken en hebben daar alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou! PiNNED by K is een succesvol en groeiend modebedrijf met (1 winkel) en een webshop voor zowel retailers als consumenten. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken!

Waar zijn wij naar op zoek?

– Een echte aanpakker die graag initiatief neemt
– Je bent klantvriendelijk, servicegericht én gezellig
– Minimaal 19 jaar oud
– 5 dagen in de week beschikbaar
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je houdt van afwisseling, geen dag is hetzelfde
– Ervaring is geen vereiste, motivatie wel

Wat krijg je ervoor terug?

Bij PiNNED by K is geen dag hetzelfde. Wij bieden een afwisselende baan in de Fashion, in een klein- en gemotiveerd jong team. Een marktconform salaris en hele leuke personeelskortingen. Je krijgt bij ons goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bij goede prestatie zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

De functie

– Voorbereiding productieproces kleding
– Orders picken (zowel klanten als B2B)
– Magazijn beheer en voorraad
– Verwerken van ruilingen en retouren
– Aanvullen van de voorraad van onze winkel
– Klantenservice
– Overige spontane klussen binnen het kantoor van PiNNED by K

Waar en wanneer?

Het hoofdkantoor van PiNNED by K is gevestigd in Schijndel, waar jouw dagelijkse werkzaamheden plaats zullen vinden. Daarnaast ga je veel te maken krijgen met onze webshop: www.pinnedbyk.com.

Enthousiast geworden?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Of ken jij de perfecte kandidaat? Overtuig ons dat jij onze nieuwe collega moet worden, stuur je motivatie en CV met foto naar info@pinnedbyk.com.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID