Junior Grafisch Vormgever | Hoofdkantoor

Heb jij affiniteit met fashion en ben jij op zoek naar een baan als junior grafisch vormgever? Bij PiNNED by K kom je terecht in een jong, dynamisch en ambitieus team. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. Bij ons kan jij een kickstart aan je carrière als grafisch vormgever geven waarbij jij jezelf kunt zijn, jouw harde werk wordt gewaardeerd en je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen! Ons uiteindelijke doel is al onze klanten blij te maken en daar hebben wij alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

De functie:

PiNNED by K groeit! En daarom zijn wij per direct op zoek naar een junior grafisch vormgever die ons team komt versterken en ontwerpen kan maken passend bij de identiteit en doelgroep van PiNNED by K. Denk hierbij aan het ontwerpen van accessoires en kleding maar ook aan details zoals labels en verpakkingen. Inspiratie en ideeën schets je uit en breng je mee naar onze brainstormsessies voor nieuwe collecties. Wij verzorgen ons gehele productieproces zelf, gewoon hier in Nederland. Dit betekent dat we jouw ontwerpen ook direct kunnen produceren met minimale impact op het milieu!

Verder zal je natuurlijk een bijdrage leveren aan de online beleving van de klanten wanneer zij shoppen via onze website www.pinnedbyk.com. Ook zal je aan de slag gaan met het maken van bijvoorbeeld moodboards, lookbooks en stylesheets. 

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die – uiteraard – hartstikke creatief is en een passie heeft voor fashion en styling!

Vereisten:

– Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar
– Je hebt een diploma MBO Grafische Vormgeving (of vergelijkbaar)
– Je kan goed overweg met Illustrator en Photoshop
– Je kunt tekenen/ontwerpen op een iPad
– Je hebt kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode
– Ervaring is een pré, geen vereiste. Motivatie uiteraard wel! 
– Je durft ‘out of the box’ te denken en bent niet bang je ideeën te pitchen
– Je hebt patroon/pasvorm/textiel kennis of bent bereid deze kennis snel op te doen

Wat krijg je ervoor terug?

💕 Een gezellig, hecht team met de allerleukste vrijdagmiddagborrels

💸 Een marktconform salaris

✨ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

🌈 Een inspirerende omgeving waarin je ontzettend veel kan leren

🍀 Veel vrijheid en vertrouwen

📈 Bij goed presteren uiteraard doorgroeimogelijkheden

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Schijndel, tevens de standplaats van deze vacature. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de omstandigheden met betrekking tot Covid-19. Wij zullen ervoor zorgen dat jij zonder risico toch bij ons aan de slag kan gaan, samen vinden we hier een passend inwerktraject voor!

Enthousiast geworden?

Stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je ook bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID