Klantenservice medewerker | Hoofdkantoor

Heb jij affiniteit met fashion en ben jij ontzettend klantgericht? Dan zou jij zo maar eens de klantenservice medewerker kunnen zijn die wij zoeken! Bij PiNNED by K kom je terecht in een jong, dynamisch en ambitieus team. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. Bij ons kan jij jezelf zijn, wordt jouw harde werk gewaardeerd en krijg je de ruimte en vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Ons uiteindelijke doel is al onze klanten blij te maken en de hele wereld te veroveren, en daar hebben wij alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Klantenservice medewerker bij PiNNED by K 

Als klantenservice medewerker ben jij verantwoordelijk voor de klantenservice via alle kanalen. Dit wil zeggen via Facebook chat, Instagram chat, de chat op de website, WhatsApp, e-mail en natuurlijk telefonisch. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die van nature erg vriendelijk is en goed verschillende soorten mensen te woord kan staan. Ook is het noodzakelijk dat de hiervoor genoemde platformen niet onbekend voor jou zijn en dat je communicatief erg sterk bent. De klantenservice medewerker die wij zoeken weet daarnaast goed het overzicht te bewaren en kan plannen en organiseren als de beste. Ook ben je flexibel om indien nodig andere werkzaamheden te verrichten zoals het maken van planningen, het printen van orders en andere lichte secretariële werkzaamheden.

Kortom, ben jij communicatief sterk, houd jij het overzicht, ben jij van nature erg vriendelijk en krijg jij er energie van om onze klanten dagelijks zo goed mogelijk te woord te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functievereisten:

– Je bent fulltime beschikbaar
– Je beschikt minimaal over een mbo-diploma
– Je hebt een passie voor fashion
– Je bent klantgericht en communicatief sterk
– Je houdt ervan om in een dynamische omgeving te werken
– Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift, Engels is een pré

Wat krijg je ervoor terug?

💕 Een gezellig, hecht team met de allerleukste vrijdagmiddagborrels

💸 Een marktconform salaris

✨ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

🌈 Een inspirerende omgeving waarin jij je carrière naar hartenlust verder kan ontwikkelen

🍀 Veel vrijheid en vertrouwen

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Schijndel, tevens de standplaats van deze vacature.

Enthousiast geworden?

Stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je ook bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID