Office Manager – PiNNED by K | Hoofdkantoor

Heb jij affiniteit met fashion en ben jij op zoek naar een volgende stap als ervaren Office Manager? Bij PiNNED by K kom je terecht in een jong, dynamisch en ambitieus team. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. Bij ons kan jij jezelf zijn, wordt jouw harde werk gewaardeerd en krijg je de ruimte en vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Ons uiteindelijke doel is al onze klanten blij te maken en de hele wereld te veroveren, en daar hebben wij alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Office Manager bij PiNNED by K

Als Office Manager ben jij verantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen op het hoofdkantoor van PiNNED by K in Schijndel. Je bent de rechterhand van Kris en Vincent, de eigenaren van PiNNED by K, en houdt het overzicht over het complete team. Jij zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van wat er dagelijks en wekelijks op de planning staat voor jou, je collega’s en Kris en Vincent en vindt het leuk om nauw met iedereen in contact te staan. Een van jouw kwaliteiten is dan ook dat je mensen gemakkelijk met elkaar weet te verbinden en hen weet te inspireren en motiveren. Als Office Manager ben jij daarnaast iemand die ad hoc situaties goed aanvoelt en daar goed op in weet te spelen. Denk hierbij aan veranderende agenda’s, facturen die niet tijdig betaald zijn door klanten, vragen die gesteld worden over voorwaarden, et cetera. Het puzzelen met vakantieplanningen maar ook bijvoorbeeld het regelen van verjaardagscadeautjes en personeelsuitjes zijn tevens taken waar jij energie van krijgt.

Kortom, ben jij flexibel, houd jij het overzicht, kan jij goed luisteren en krijg jij er energie van om anderen te ontzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functievereisten

– Je bent fulltime beschikbaar (op locatie in Schijndel)
– Je beschikt minimaal over een mbo-diploma
– Je hebt een tot twee jaar ervaring als Office Manager, het liefst in de modebranche
– Je hebt een passie voor fashion
– Je houdt ervan om te werken in een dynamische omgeving met veel verantwoordelijkheid
– Je bent sociaal en bruist van de energie
– Je bent érg secuur en werkt gestructureerd
– Je beheerst de Nederlandse taal goed, Engels is een pré

Wat krijg je ervoor terug?

💕 Een gezellig, hecht team met de allerleukste vrijdagmiddagborrels

💸 Een marktconform salaris

✨ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

🌈 Een inspirerende omgeving waarin jij je carrière naar hartenlust verder kan ontwikkelen

🍀 Veel vrijheid en vertrouwen

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

Enthousiast?

Stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88. Tot snel!

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID