Online marketing- en Communicatiespecialist | Hoofdkantoor

Ben jij een ervaren online marketing- en communicatiespecialist en heb jij affiniteit met de Retail branche? Bij PiNNED by K kom je terecht in een jong, dynamisch en ambitieus team. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. Bij ons kan je ambities waarmaken in een omgeving waarin jij jezelf kunt zijn, jouw harde werk wordt gewaardeerd en je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ons uiteindelijke doel is onze klanten blij te maken en daar hebben wij alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

De functie

PiNNED by K groeit! En daarom zijn wij per direct op zoek naar een ervaren online marketing- en communicatiespecialist die ons team komt versterken om de identiteit van PiNNED by K online perfect tot uiting te brengen. Dit doe jij onder andere door de website (www.pinnedbyk.com) en B2B website te beheren en te voorzien van de juiste inhoud. Je zet wekelijks nieuwe items online en schrijft hier zelf de tekstuele content voor in het Nederlands en in het Engels. Middels SEO en het gebruik van Google Analytics optimaliseer jij de vindbaarheid en klantbeleving. Daarnaast beheer jij dagelijks de sociale mediakanalen van PiNNED by K en zorg je ook hier voor kwalitatieve content. Het plannen en verzorgen van nieuwsbrieven is hier onderdeel van. En heel belangrijk: periodiek verzorg jij de marketingplanning, inclusief budgettering, om PiNNED by K online naar een hoger niveau te tillen!

Jij deelt verder uiteraard jouw goede ideeën tijdens brainstormsessies met het managementteam en adviseert hen bij het maken van marketing- en communicatiekeuzes; zij zijn immers géén specialist op dit gebied!?

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een marketeer in hart en nieren die hartstikke creatief is en kan schrijven als geen ander. Én natuurlijk iemand die – niet geheel onbelangrijk – een passie heeft voor fashion en styling!

Vereisten:
– Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar ervaring als (online) marketing- en communicatiespecialist
– Je bent 36 of 40 uur per week beschikbaar
– Je hebt minimaal een Hbo-diploma in de richting van marketing en communicatie of een vergelijkbare studierichting
– Je schrijft perfect Nederlands en Engels
– Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics
– Je hebt ervaring met Shopify
– Je bent fan van de onlinewereld en sociale media
– Je hebt kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode
– Je durft ‘out of the box’ te denken en bent niet bang je ideeën te pitchen

Wat krijg je ervoor terug?

💕 Een gezellig, hecht team met de allerleukste vrijdagmiddagborrels

💸 Een marktconform salaris

🍀 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

🌈 Een inspirerende omgeving waarin je ontzettend veel kan leren

✨ Veel vrijheid en vertrouwen

📈 Bij goed presteren uiteraard doorgroeimogelijkheden

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Schijndel, tevens de standplaats van deze vacature. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de omstandigheden met betrekking tot Covid-19. Wij zullen ervoor zorgen dat jij zonder risico toch bij ons aan de slag kan gaan, samen vinden we hier een passend inwerktraject voor!

Enthousiast geworden?

Stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen mag je altijd bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID