Senior Accountmanager

Heb jij affiniteit met fashion, ben jij een echte trendzetter en ben jij op zoek naar een volgende stap als senior accountmanager? Bij PiNNED by K kom je terecht in een dynamisch en ambitieus team waarbij geen dag hetzelfde is. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. Bij ons kan jij je carrière als accountmanager naar een volgend niveau tillen waarbij jij jezelf kunt zijn, jouw harde werk wordt gewaardeerd en je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf en het team van junioren te blijven ontwikkelen. Ons uiteindelijke doel is PiNNED by K als merk en modebedrijf structureel supersterk in de markt te zetten!

De functie:

PiNNED by K groeit! En daarom zijn wij per direct op zoek naar een senior accountmanager met ervaring in de modebranche (bij voorkeur bij een ander modebedrijf) die ons team komt versterken. Zie jij het zitten om dagelijks lekker onderweg te zijn en bij (potentiele) partners langs te gaan? Ben jij in staat om (mogelijk internationale) klanten te overtuigen met jouw enthousiasme voor fashion en een optimale relatie met onze partners te onderhouden? Ben jij bereid de uitdaging aan te gaan om met PiNNED by K de wereld te veroveren? En coach jij met plezier jouw junior collega’s om ook de fijne kneepjes van het sales vak te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een sociale, krachtige en enthousiaste accountmanager met een hart voor fashion en styling die een flinke bak ervaring meebrengt en het als een uitdaging ziet om hiermee niet alleen een hele mooie functie te vervullen, maar ook junior collega’s te inspireren en begeleiden.

Vereisten:

– Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar
– Je hebt een relevant mbo- of hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van commerciële economie
– Je hebt minimaal vier jaar ervaring als accountmanager in de modebranche
– Je hebt minimaal een jaar ervaring met het begeleiden van collega’s dan wel het aansturen van een klein team
– Je beschikt over sterke communicatieve- en organisatorische vaardigheden
– Je hebt kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode
– Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en vindt het leuk veel onderweg te zijn
– Je hebt een rijbewijs B
– Je spreekt uitstekend Nederlands; Engels is een pré
– Je beschikt over een eigen klantenbestand in Nederland
– Je bent een echte pro in aftersales!

Wat krijg je ervoor terug?

💕 Een gezellig, hecht team met de allerleukste vrijdagmiddagborrels

✨ Veel vrijheid en vertrouwen

💸 Een marktconform salaris

🍀 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief pensioenopbouw

🚗 Een auto (met tank-pas), iPad (met CRM live-systeem met producten) en telefoon van de zaak

⭐ Een inspirerende omgeving waarin jij je carrière naar hartenlust verder kan ontwikkelen

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

 Ons hoofdkantoor is gevestigd in Schijndel, tevens de standplaats van deze vacature. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de omstandigheden met betrekking tot Covid-19 als het gaat om werken op kantoor en het bezoeken van klanten.

Enthousiast geworden?

Stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je ook bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID