Senior Grafisch Vormgever

Heb jij affiniteit met fashion, ben jij een echte trendzetter en ben jij op zoek naar een volgende stap als senior grafisch vormgever? Bij PiNNED by K kom je terecht in een dynamisch en ambitieus team waarbij geen dag hetzelfde is. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. Bij ons kan jij je carrière als grafisch vormgever naar een volgend niveau tillen waarbij jij jezelf kunt zijn, jouw harde werk wordt gewaardeerd en je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf en het team van junioren te blijven ontwikkelen. Ons uiteindelijke doel is PiNNED by K als merk en modebedrijf structureel supersterk in de markt te zetten. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

De functie:

PiNNED by K groeit! En daarom zijn wij per direct op zoek naar een senior grafisch vormgever met ervaring in de fashion industrie (bij voorkeur bij een ander modebedrijf) die ons team komt versterken en niet alleen zelf ontwerpt als de beste, maar ook een klein team aan junioren kan begeleiden. Inspiratie en ideeën schets je zelf uit en breng je mee naar onze brainstormsessies voor nieuwe collecties. Junioren coach jij en je leert hen de fijne kneepjes van het vak. Verder zal je natuurlijk een bijdrage leveren aan de online beleving van de klanten wanneer zij shoppen via onze website www.pinnedbyk.com. Ook zal je aan de slag gaan met het maken van bijvoorbeeld moodboards, lookbooks en stylesheets.

Wij verzorgen ons gehele productieproces zelf, gewoon hier in Nederland. Dit betekent dat we jouw ontwerpen ook direct kunnen produceren met minimale impact op het milieu!

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een creatieve duizendpoot met een hart voor fashion en styling die een flinke bak ervaring meebrengt en het als een uitdaging ziet om junior collega’s te inspireren en begeleiden.

Vereisten:

– Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar
– Je hebt een diploma MBO/HBO Grafische Vormgeving (of vergelijkbaar)
– Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als grafisch designer in de modebranche
– Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het begeleiden van collega’s/een klein team
– Je hebt kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode
– Je hebt sterkte communicatieve vaardigheden
– Je kan als de beste overweg met Illustrator en Photoshop
– Je kunt tekenen/ontwerpen op een iPad
– Je hebt patroon/pasvorm/textiel kennis
– Je durft ‘out of the box’ te denken en bent niet bang je ideeën te pitchen en feedback te geven

Wat krijg je ervoor terug?

💕 Een gezellig, hecht team met de allerleukste vrijdagmiddagborrels

💸 Een marktconform salaris

✨ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

🍀 Ook bouw je natuurlijk pensioen op

🌈 Een inspirerende omgeving waarin jij je carrière naar hartenlust verder kan ontwikkelen

✨ Veel vrijheid en vertrouwen

📈 Bij goed presteren uiteraard doorgroeimogelijkheden

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Schijndel, tevens de standplaats van deze vacature. Wij zullen ervoor zorgen dat jij zonder risico toch bij ons aan de slag kan gaan, samen vinden we hier een passend inwerktraject voor!

Enthousiast geworden?

Stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je ook bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID