Shop-in-Shop Manager | PiNNED by K

Ben jij commercieel gedreven, heb jij affiniteit met fashion en ben jij op zoek naar een nieuwe functie waarin jij helemaal jezelf kan zijn? Wordt dan onze nieuwe Shop-in-shop Manager! Bij PiNNED by K kom je terecht in een jong, dynamisch en ambitieus team. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. Bij worden jouw talenten en jouw harde werk gewaardeerd en krijg je de ruimte en vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Ons uiteindelijke doel is al onze klanten blij te maken en de hele wereld te veroveren, en daar hebben wij alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Shop-in-shop Manager bij PiNNED by K

Als Shop-in-shop Manager ben jij verantwoordelijk voor de nieuwe klantaanvragen waarbij jij borgt dat wij uitsluitend samenwerken met partners die een goede match zijn met PiNNED by K. Jij zorgt voor een perfecte planning en de juiste routes en bewaakt dat alle shop-in-shop partners een optimale service genieten en altijd de juiste artikelen ontvangen. Dit doe jij onder andere door de verzending van bestellingen te regelen en onze partners hiervan op de hoogte te houden. Indien nodig draag jij je steentje bij aan het Sales en Finance team. Ook beheer jij de PiNNED by K shop-in-shop database waarbij je ervoor zorgt dat deze áltijd volledig kloppend en up-to-date is. Dit vraagt logischerwijs de nodige aandacht en zorgvuldigheid van jou als Shop-in-shop Manager.

Bij de functie van Shop-in-Shop Manager komt ook een belangrijk stuk communicatie kijken. Als onze shop-in-shop klanten vragen hebben, ben jij het dagelijkse aanspreekpunt voor hen via de telefoon, e-mail en WhatsApp. Ook denk jij met onze partners mee over de juiste keuze artikelen die aansluiten bij de doelgroep van de partner en van PiNNED by K. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor de aftersales en zorg jij dat wij op wekelijkse basis contact hebben met onze partners.

Functievereisten:

– Je bent fulltime beschikbaar
– Je beschikt minimaal over een mbo-diploma in de richting van commerciële economie, retail of een andere soortgelijke richting
– Je hebt twee tot drie jaar ervaring in een commerciële functie, het liefst in de modebranche
– Je bent klantgericht en commercieel ingesteld
– Je beschikt over een helicopterview en weet goed het overzicht te houden
– Je kan plannen als de beste
– Je bent érg secuur en werkt gestructureerd
– Je bent proactief en grijpt kansen en uitdagingen aan
– Je vindt het niet erg om veel onderweg te zijn; je gaat dagelijks langs bij de leukste winkels van Nederland

Wat krijg je ervoor terug?

💕 Een gezellig, hecht team met de allerleukste vrijdagmiddagborrels

💸 Een marktconform salaris

✨ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

⭐Een inspirerende omgeving waarin jij je carrière naar hartenlust verder kan ontwikkelen

🍀 Veel vrijheid en vertrouwen

🪩 Jaarlijks hebben we de leukste feestjes en borrels met het hele team!

🛍 Je ontvangt een hele leuke korting om elke dag in de allerleukste PiNNED By K kleding te shinen!

Enthousiast geworden?

Stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je bellen naar de eigenaresse van PiNNED by K, Kris van den Oetelaar, via +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID