Stage | Branding & Social Media

PiNNED By K is op zoek naar jou! Voor de afdeling branding zijn wij op zoek naar een passende stagiair die verassend en uniek uit de hoek komt en een grote passie voor mode heeft. Samen met onze andere collega's zorg jij ervoor dat alles wat onze doelgroep voorbij ziet komen, in stijl is en van goede kwaliteit. Dus lijkt het jou leuk om jezelf te ontwikkelen en je passie en creatie te delen in onze sociale mediakanalen? Lees dan verder!

Stage bij PiNNED by K

Als stagiaire Branding & Social Media ben jij verantwoordelijk voor het creëren van content en het bijhouden van de sociale mediakanalen van PiNNED by K. Daarnaast maak je bijvoorbeeld artworks voor nieuwe ontwerpen en de nieuwe collecties, denk je mee in het proces rondom het vernieuwen van producten en designs en werk je mee aan creatieve concepten van producten die op de markt gaan komen. Ook ben je verantwoordelijk voor productfotografie voor op de website en zorg je dat in al onze verschillende marketinguitingen het gevoel van PiNNED zo goed mogelijk overkomt. Kortom, als stagiaire Branding & Social Media vervul jij een mega creatieve rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij geen dag hetzelfde is!

Wat verwachten wij van jou?

– Je volgt een relevante mbo- of hbo-opleiding
– Je wil gedurende vijf tot zes maanden fulltime stagelopen in Schijndel
– Je bent klantgericht, energiek en flexibel
– Je spreekt uitstekend Nederlands

– Je bent vaardig met sociale media
– Je hebt ervaring met Adobe programma's

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een stageplek binnen het team van het leukste modebedrijf van Nederland waarbij jij als stagiair deel uitmaakt van het team in Schijndel! De kick-start van jouw carrière in de fashionwereld! 🛍

Ook denk jij mee met onze nieuwste campagnes en denk je mee met het maken van Tiktok/Reels/Stories en Instagram berichten en zet deze in elkaar. Verder mag je meedenken over komende fotoshoots en mag je uiteraard mee tijdens een draaidag. 

Kom je stagelopen?

Denk jij dat dit dé stageplek is voor jou?  Neem dan contact op met Kris van den Oetelaar, eigenaresse van PiNNED by K, via info@pinnedbyk.com of +316 20 20 91 88. Hopelijk tot snel!

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID