Stage | Media & Vormgeving

Wij zijn op zoek naar een stagiaire Media & Vormgeving! 

Ben jij op zoek naar een stageplek waarbij je jezelf kunt zijn, waarbij je ontzettend veel leert en waarbij je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? PiNNED by K biedt jou een awesome stageplek binnen een jong, dynamisch en ambitieus team. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. Uiteraard hebben we ook de leukste teamuitjes! We hebben als doel onze klanten blij te maken en hebben daar alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Stage Media & Vormgeving

Als stagiaire Media & Vormgeving ben jij verantwoordelijk voor het creëren van content en het bijhouden van de sociale mediakanalen van PiNNED by K. Daarnaast maak je bijvoorbeeld artworks voor nieuwe ontwerpen en de nieuwe collecties, denk je mee in het proces rondom het vernieuwen van producten en designs en werk je mee aan creatieve concepten van producten die op de markt gaan komen. Ook ben je verantwoordelijk voor productfotografie voor op de website en zorg je dat in al onze verschillende marketinguitingen het gevoel van PiNNED zo goed mogelijk overkomt. Kortom, als stagiaire Media & Vormgeving vervul jij een mega creatieve rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij geen dag hetzelfde is!

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een stageplek binnen het team van het leukste modebedrijf van Nederland waarbij jij als stagiair deel uitmaakt van het team in Schijndel! De kick-start van jouw carrière in de fashionwereld! 🛍

Wat verwachten wij van jou?

– Je volgt een relevante mbo- of hbo-opleiding
– Je wil gedurende vijf tot zes maanden fulltime stagelopen in Schijndel op ons hoofdkantoor
– Je kan goed overweg met Illustrator en Photoshop
– Je kunt tekenen/ontwerpen op een iPad
– Je hebt kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode
– Je bent vaardig met sociale media en vindt het leuk hiermee te werken
– Je hebt patroon/pasvorm/textiel kennis of bent bereid deze kennis snel op te doen

Enthousiast geworden?

Wil jij stagelopen bij een snelgroeiend Nederlands merk, super veel leren en samen met een team van enthousiaste collega’s PiNNED by K naar een next level brengen? Stuur een e-mail met je CV en motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust naar +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID