Stage | Productie Planner

Stage bij PiNNED by K

Ben jij op zoek naar een stageplek waarbij je jezelf kunt zijn, waarbij jouw harde werk wordt gewaardeerd en waarbij je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? PiNNED by K biedt jou een geweldige werk- en leeromgeving binnen een jong, dynamisch en ambitieus team waarin regelmatig teamuitjes worden georganiseerd. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. We hebben als doel onze klanten blij te maken en hebben daar alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Waar zijn we naar opzoek?

PiNNED by K is op zoek naar een enthousiaste, spontane student met passie voor fashion en styling die beschikt over sterke communicatie en organisatie skills en geen negen tot vijf mentaliteit heeft. Als productie Planner ondersteun jij PiNNED by K intern op alle fronten. Je wordt bijvoorbeeld betrokken bij het aansturen van de productie, het doen van bestellingen, het bijhouden van de administratie en het uitzoeken van vraagstukken. Jouw belangrijkste taak? Onze klanten blij maken!

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een stageplek binnen het team van het leukste modebedrijf van Nederland waarbij jij als stagiair deel uitmaakt van het team in Schijndel! De kick-start van jouw carrière in de fashionwereld! 🛍

Vereisten:

– Je bent 3e of 4e jaars student HBO (In de richting van fashion/communicatie/management)
– Je kan plannen en organiseren als de beste
– Je beschikt over de nodige dosis social skills
– Je hebt een passie voor fashion en styling
– Je bent een teamplayer maar functioneert ook goed zelfstandig
– Je beschikt over sterke communicatie skills, zowel verbaal als textueel
– Je neemt graag initiatief en bent ambitieus en ondernemend
– Je hebt ervaring met Photoshop
– Je bent bekend met de verschillende vormen van social media (met name Facebook en Instagram)
– Je hebt ervaring met Google Analytics
– Je spreekt uitstekend Nederlands en Engels

Waar en wanneer?

Het hoofdkantoor van PiNNED by K is gevestigd in Schijndel, Nederland. Daarnaast ga je veel te maken krijgen met onze web shop: www.pinnedbyk.com. De stage is fulltime en zal beginnen per September 2016 voor een periode van vijf tot zes maanden.

Enthousiast geworden?

Stuur ons een e-mail met je motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je ook bellen naar +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID