Stage | Sales Planner

Ben jij op zoek naar een stageplek waarbij je jezelf kunt zijn, waarbij jouw harde werk wordt gewaardeerd en waarbij je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? PiNNED by K biedt jou een geweldige werk- en leeromgeving binnen een jong, dynamisch en ambitieus team waarin regelmatig teamuitjes worden georganiseerd. We beschikken over een groot netwerk en hebben allemaal een grote passie voor fashion en styling. We hebben als doel onze klanten blij te maken en hebben daar alles voor over. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een stageplek binnen het team van het leukste modebedrijf van Nederland waarbij jij als stagiair deel uitmaakt van het team in Schijndel! De kick-start van jouw carrière in de fashionwereld! 🛍

Waar zijn we naar opzoek?

PiNNED by K is op zoek naar een enthousiaste, spontane student met passie voor fashion en styling die klantgericht en ondernemend is en aan een Eskimo nog een ijsklontje zou kunnen verkopen! Als sales planner ga jij het sales team ondersteunen en sta jij in direct contact met de klant. Waar de klant is, ben jij!

Vereisten:

– Je bent 3e of 4e jaars student HBO (In de richting van fashion/communicatie/management)
– Je bent representatief
– Je bent assertief
– Je beschikt over de nodige dosis social skills
– Je hebt een passie voor fashion en styling
– Je bent een teamplayer
– Je beschikt over sterke communicatie skills, zowel verbaal als textueel
– Je neemt graag initiatief en bent ambitieus en ondernemend
– Je hebt ervaring met de software van Microsoft Office
– Je spreekt uitstekend Nederlands
– Engels is een pré.

Waar en duur van de stage?

Het hoofdkantoor van PiNNED by K is gevestigd in Schijndel, Nederland. Daarnaast ga je veel te maken krijgen met onze webshop: www.pinnedbyk.com. De stage zal een periode van vijf tot zes maanden duren.

Enthousiast geworden?

Stuur ons een e-mail met je motivatiebrief naar info@pinnedbyk.com. Voor eventuele vragen kan je ook bellen naar +316 20 20 91 88.

Dit is een standaard cookiemelding die je eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID